Dobrodošli u EWA Hub

EWA IT Hub - Coworking space

Pridružite nam se i pojačajte snagu volje kako biste kreirali ono što volite.

Dobrodošli u EWA Hub

EWA IT Hub - Coworking space

Pridružite nam se i pojačajte snagu volje kako biste kreirali ono što volite.

Dobrodošli u EWA Hub

EWA IT Hub - Coworking space

Pridružite nam se i pojačajte snagu volje kako biste kreirali ono što volite.

/

Uključite se, učite i razvijajte se

Dobrodošli u EWA IT Hub coworking space gde možete da se razvijate, pokrenete, edukujete sebe i druge, radite sami ili sa svojim članovima tima, budete brži i postižete više.

Radni prostor je dizajniran tako da se osećate bolje kako biste mogli bolje da radite. Kada radimo u okruženju koje nas podržava, zaista možemo biti fokusirani i postići ono što nam je cilj.

Pridružite nam se i učinite vašu volju
jačom kako biste kreirali ono što volite.

Internet

1/1GB

Piće

Pristup kafiću

Pristup Hub-u

24/7

Servis

Asistent

Članstvo

Probni dan potpuno besplatno. Za više informacija, slobodno nam pošaljite poruku ili samo svratite. Radujemo se vašem dolasku!

Dnevni prolaz

Korišćenje usluga Hub-a na nivou jednog dana od momenta ulaska, naredna 24h.

Mesečna članarina

Članarina je aktivna od momenta ulaska i početka rada, narednih 30 dana.

Broj sati mesečno

Ako volite sve da brojite, možete da procenite svoj rad po satima u mesecu i radite 30, 60 ili 100 sati, u toku jednog meseca.

Kada se osećamo dobro, postižemo više

zavirite u prostor

Kada se osećamo dobro, postižemo više

zavirite u prostor

Kada se osećamo dobro, postižemo više

zavirite u prostor

Zavirite u EWA IT Hub

EVA IT Hub je stvoren kako bi se svi osećali psihički i fizički bolje, tako da možemo istinski da uživamo u svom poslu. U Hub-u ćete sedeti u posebnim, ergonomskim stolicama dizajniranim da podrže ljude u različitim položajima koje zauzimaju tokom radnog dana i da poboljšaju njihovo zdravlje. EWA Hub je dizajniran da vam pruži podršku u vašim aktivnostima, sa Internet od 1/1 GB/s, opremom za online sastanke, specijalnim sistemom klimatizacije za svaku prostoriju posebno, ergonomskim Herman Miller stolicama i radnim stolovima podesivim po visini. Možete imati ormarić za svoje stvari, adresu pošte za svoju kompaniju i još mnogo toga.

Šta naši članovi kažu o nama

„U saradnji sa udruženjem za razvoj tehnološkog preduzetništva EWA, koristili smo prostorije njihovog IT Hub-a koji je fantastično mesto gde smo održali i  interne sastanke i sastanke sa poslovnim partnerima. Prostrane sale nam daju komociju u pogledu održavanja fizičke distance, tako da bez brige možemo da se fokusiramo na važne teme. Ovo je prostran, osvetljen i moderan prostor za rad. Nasmejano i raspoloživo osoblje EWA IT Hub-a nam pomaže da maksimalno iskoristimo benefite koje ovaj hub nudi. Svaka preporuka!“

profile

FSD DOO, Novi Sad

„Prostorije u okviru EWA IT Hub-a koje je TIM Centar koristio za sprovođenje trening programa bile su i više nego zadovoljavajuće. Veličina i organizacija stolova i stolica obezbedila je da rad prođe bez poteškoća, a takođe je u velikoj meri bilo značajno to što ima prostor na zidu gde smo mogli da koristimo projektor za prezentacije. Pored toga, i učesnici i treneri bili su veoma zadovoljni urednom kuhinjom i toaletom, ali najviše od svega veoma ljubaznim i prijatnim osobljem. Sigurno ćemo i dalje nastaviti da tamo organizujemo treninge“.

profile

Ana Gligorijević, HR Consultant, TIM Centar Novi Sad.

„Kada želite da radite na važnim promenama u poslovanju, pored dobre strategije i pripreme, i promena prostora može da doprinese sagledavanju stvari iz drugačijeg ugla. Upravo sa tim ciljem smo koristili prostorije EWA IT Hub-u i uživali u radu u tehnički i moderno opremljenom prostoru. Pored ovih uslova, sam prostor je veoma komforan i omogućava sve što je neophodno da se efektivno i prijatno radi „.

profile

Dragana Okanović, Co-Owner&Senior HR Consultant, TIM Centar Novi Sad

„Prezadovoljan sam dosadašnjim korišćenjem prostorija EWA IT Hub-a, kao i saradnjom sa njegovim članovima. Sobe su čiste, uredne, imaju puno prirodnog svetla i vrlo kvalitetno osvetljenje. Kvalitetni internet, stolovi čija se visina može podesiti „na dugme“, projektori i televizor za prezentacije značili su nam mnogo. Prostor je u skladu sa merama zaštite Covid-19, ima velike sale za sastanke, veliki broj pojedinačnih stolova, kabine za individualni rad i mogućnost ventilacije. Članovi EWA IT Hub-a su svojim domaćinskim stavom i pristupom doprineli da se pored svega navedenog osećamo „kao kod kuće“. Sve preporuke!“

profile

Slobodan Aćimović, dipl.ing.mng, Direktor TQM Konsalting Novi Sad