Prostor

Radni prostor

Prostor je otvoren svakog dana 365 dana, 24/7. Članovi uvek imaju pristup svojim radnim mestima. Svi članovi imaju pristup širokom spektru pogodnosti i usluga, u skladu sa svojim članstvom.

Šta naš hub nudi

Prostor

40 mesta za sedenje

Kancelarije

3 učionice i 1 kancelarija

Benefiti

Visokokvalitetni stolovi i stolice

Internet

1/1GB

Pristup Hub-u

24/7

Kafa

Pristup kuhinji

Dizajnirano i kreirano za vas

EWA Hub je namenjen misliocima, stvaraocima promena, preduzetnicima, digitalnim nomadima, inovatorima, programerima, koderima, diveloperima i ljudima koji traže nešto drugačije i teže balansiranom životu. Ovo je mesto za rast, povezivanje i saradnju.

U ovom Hub-u imate mogućnost da upoznate mnogo različitih ljudi, možete sedeti s njima u kafiću, ili raditi sa njima, doći na njihove edukativne događaje. Kada se povežemo sa drugim ljudima, možemo deliti ideje, rešenja, znanje, praviti nove poslovne ponude i sklapati prijateljstva.

co-working space

Co-working prostor

Ako volite rad u tihom, sunčanom okruženju sa pogledam na grad, rezervišite vaše specijalno mesto.

Co-working prostor se prostire kroz dve velike sunčane prostorije sa 40 stolova. Svaki sto je zvučno izolovan, ima utičnice za kablove i punjače i ima dovoljno prostora za monitore i druge uređaje

Visokokvalitetni Radni stolovi

Ako želite da imate vaš specijalni sto, rezervisan za vas, dođite i pogledajte koja pozicija u Hub-u vam se najviše sviđa. Ako volite da stojite dok radite možete izabrati sto sa podesivom visinom. Svi stolovi imaju dovoljno prostora za kablove, punjače, dodatni monitor ili uređaj.

Herman Miller stolice su jedinstvene ergonomske stolice koje su dizajnirane da podržavaju ljude u različitim položajima koje zauzimaju tokom radnog dana i da poboljšaju njihovo zdravlje.

Kancelarije i sobe za sastanke

Ukoliko vam treba prostor za veći tim, možemo vam ponuditi udobne i prostrane kancelarije za izdavanje sa 8 stolova i kancelarije za izdavanje sa 11 stolova.

Pripremili smo sobe za sastanke sa velikim ekranima i udobnim stolicama za sve vaše potrebe. U zavisnosti od broja ljudi koji treba da prisustvuju sastanku možemo vam ponuditi sobu za do 15 ljudi.

Soba za odmor i kuhinja

Potrudili smo se da napravimo prostor sa lepom i prijatnom atmosferom gde svi naši članovi mogu da se odmore, smanje stres i izbistre um sa dobrom kafom i druženjem sa drugim članovima.

Soba za odmor i kuhinja su najbolja mesta za upoznavanje novih ljudi, sticanje novih biznis kontakata i prijatelja.

Dobrodošli u naš novi prostor

Možete slobodno da navratite, prijavite se, platite na recepciji i počnete da radite.