Radni prostor

Prostor je otvoren svakog dana 365 dana, 24/7. Članovi uvek imaju pristup svojim radnim mestima. Svi članovi imaju pristup širokom spektru pogodnosti i usluga, u skladu sa svojim članstvom.

Dizajnirano i kreirano za vas

EWA Hub je namenjen misliocima, stvaraocima promena, preduzetnicima, digitalnim nomadima, inovatorima, programerima, koderima, diveloperima i ljudima koji traže nešto drugačije i teže balansiranom životu. Ovo je mesto za rast, povezivanje i saradnju. U ovom Hub-u imate mogućnost da upoznate mnogo različitih ljudi, možete sedeti s njima u kafiću, ili raditi sa njima, doći na njihove edukativne događaje. Kada se povežemo sa drugim ljudima, možemo deliti ideje, rešenja, znanje, praviti nove poslovne ponude i sklapati prijateljstva.

Herman Miller Stolice

U EWA Hub-u ćete sedeti u posebnim, ergonomskim stolicama koje su dizajnirane da podrže ljude u različitim položajima koje zauzimaju tokom radnog dana i da poboljšaju svoje zdravlje.

Ne samo da ćete se osećati bolje dok sedite u ergonomskim stolicama, već možete i da stojite dok radite ili da podesite visinu na posebnim radnim stolovima u Hub-u.

Radni stolovi

Dođite, pogledajte prostor i odaberite svoj specijalni sto za rad. Svi stolovi imaju prostor za kablove i punjače, dodatni monitor ili uređaj.

Ako želite radni sto rezervisan samo za vas, dođite i pogledajte koja vam se pozicija u Hub-u najviše dopada. A ako volite da stojite uspravno dok radite, možete odabrati radni sto podesiv po visini, sa istom opremom.

3 Učionice

EVA Hub ima tri učionice koje se mogu koristiti za različite vrste edukativnih događaja, časova, sastanaka, radionica i okupljanja.

Ako želite da budete domaćin događaja, da svoje znanje podelite sa drugima i povežete ljude oko ideja, slobodno nas kontaktirajte ili popunite formu.